Uuden alku

Ilmeisesti Vuodatus.net on keikahtanut kartalta lopullisesti, kun en ole viikkoon päässyt omaan blogiin tai edes Vuodatuksen sivuille. Hetken jo mietin olisiko minun blogin pito -urakin aika heittää mäkeen, mutta onhan tämä kätevä tapa pistää aina kuukausi purkkiin ja siirtää ajatukset seuraavaan kuukauteen. Siispä jatketaan kirjoittamista.

Vaikka oon jo muutaman vuoden miettinyt, että siirrän blogin tänne, eniten on pidätellyt se, että kirjoitukset olisivat joko jääneet edelliseen osoitteeseen tai olisi pitänyt kopioida kaikki tänne (hirrrveä työmaa). Toiseksi eniten muutosta vastusti kommenttiketjujen jäänti edelliseen osoitteeseen. Vaikka kommentit eivät aina kovinkaan mairittelevia olleet, seassa oli kuitenkin asiallisiakin vinkkejä, joita tuli kokeiltua ja otettua käyttöön tai hylättyä riippuen kokeilun tuloksesta.

No mutta. Eipä itketä kaatunutta maitoa. Jos vielä joku päivä pääsen Vuodatukseen, aion todellakin ottaa kaikki blogitekstit talteen ja ehkä siirtää ne tännekin. Sitä päivää odotellessa jatketaan täällä siitä mihin jäätiin siellä. Tai ei ehkä ihan kuitenkaan. Siellä jäätiin valtavaan ahdistukseen ja stressiin, mutta tällä hetkellä stressi ja ahdistus on helpottanut sen verran, ettei pään sisäinen oravanpyörä pyöri enää vain kaikessa negatiivisessa. Asiat ovat asettuneet uomiinsa, näillä mennään ja näillä pärjätään.

 

Kommentit

  1. Mukana lukemassa täällä myös! Onnea uuteen blogikotiin ja erityisen kiva juttu että ressi ja ahdistus on helpottanu edes vähän.

    -1sbe

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helmikuun kuluseuranta

Kaikenlaista

Maaliskuun kuluseuranta